Fint



Fint ska det va.. ska göra hinna göra ca 200 macarons till nästa torsdag! Har möten och mycket andra grejer jag ska göra där i mellan! Men det fixar la jag! Ni glömer väll inte att komma på Fashion days nästa helg? Kom gärna och kolla på Svea visning kl 19.30 på simonsland! Anmäll dig på http://www.fashiondays.nu/osa/extro/

TAVLOR




Kul med tavlor! Fint är det också!

LÄCKA

Idag, vad har jag gjort idag? Jag har varigt på möte, träffat en gammal klass kompis på stan som var gravid och jag fick ta på hennes mage, hämtat kläder hos Daniel, chillat lite i soffan, fikat med två goda vänner och till slut lyssnat på så mycket musik så att det gör ont i örornen! Fick mitt första sms från mamma idag, känns ju sköt att veta att hon lever! Hämtade mina nya skor på dragen innan jag tog bussen ner till stan. Jag har diskuterat med Hanna (som jag fikade med) om hur mina visningar ska gå, hon hjälpte mig verkligen att hitta på nya ideer och hon fick mig att känna mig lite lugnare, tack! Känner mig inte så stressad igentligen, men det är ju alltid bra att ha lite fram förhållning. Oj hölll på att glöma att jag fick se trailern till lanvins visning och även en bild som läckt ut på kollektionen, det kändes bra, fast ändå lite tråkigt. jag har sett fram emot det så mycket att det nästan förstörde lite. men jag är gld ändå, vad har jag att lippa för. Inget! Imorgon har jag inga tidiga möten och inget att göra på HELA förmiddagen så imorgon ska jag sova ut, sätt mobilen på ljudlöst och bara sova! Så... Godnatt!

macarons!
























m


imorgon åker mamma till kina, jag kommer att sakna henne. hon ska vara borta i två veckor, med andra ord längre. lyckades med mina macarons i fredags "äntligen" dom blev sjukt goda och sjukt fina! godnatt

LOVE Pink!

Idag ska jag göra ännu ett försök att med att göra macarones efter min 7 andra misslyckade försök! bye


Love


Love story går just nu på canal+hits, har ni den kanalen så ska ni se den här filmen!

MM

Till nästa maskerad. Blev inga macarons idag heller, eller asså det blev 2 sasser men ingen bra. Epic mega fuckling fail!


BOND


les macarones


Idag eller rättare sagt ikväll har jag gjorde ett järvt försök att göra macarons! Men.. det gick inte så bra, har försökt innan utan något vidare restultat jag försökte till och med att göra vanliga marängre till slut. Dom blev iaf finnamen dom smakar inte samma. Imorgon ska jag ge mig på försök nr 3, hoppas att det går bättre då.. måste bara handla lite förre efyer som att jag har tagit slut på allt här hemma! FAIL! Nu blir det reload och så kör vi imorgon igen! Seye!

poj


at CHANEL



gillar




GUESS the LOCATION


hair!



Om ni har glömt så är det knappt en månad kvar till att vi får se Lavins kollektion för H&M!