CHARLIE



Fotning imorgon igen! MFC, Alice, Beata, Evelina, Angelina, Erika. Jag hoppas att allt blir bra, det känns som att jag har pressat alla för att få ihop den här fotningen. Men vad gör man inte för att få vad man vill ha! Eller rättare sagt för att få saker gjorda! hmm... Ska försöka få lite sista minuten sponsringar imorgon, jag känner mig sjukt oförbered! Fett irri om inte annat. Jag vet att det löser sig, slutar kl 12 imorgon så jag har till kl 4 på mig att fixa o trixa med det jag behöver!
TAKE CARE!

BIG OLD, BIG OLD



Jag Mel och Martina ska åka ut till sandared 20 i 8 imorgon bitti och hämta tyg som Mel och Martin fick när dom praktiserade där som syslöjdlärare (sjukt serri praktikplats). Mel fick sitt kör kort förra veckan så hon ska köra tillbaks sen STORT Grattis! Så imorgon blir det Ny klänning till mig och kanske ny klänning till modevisningen så klart! Kollar på 80´s soul på vh1, så sjukt bra! hehe. BYE

ME ME ME ME!


Imorgon försvinner det pengar från kontot!

YSLCOLOURS



THE S.List


LAST NIGHTS LILY


ACCORDING TO ME!



Dag 2 i skolan. Jävligt bra jobbat tycker jag!

UPSIDEDOWN



Idag fick jag sjukt bra ide till en ny fotning! Jag måste fullfölja det, kan bli lite jobbigt men det kan bli sjukt bra!
KRÄM!

PHONE!



Jag måste lugna ner mig lite nu asså, jag bara köper köper o köper! Jag vet inte hur mycket nya kläder jag har köp under de senaste tre veckorna? Idag köpte jag ett par slitna jeans från gina och två halsband. Var jätte nära på att köpa en rosa jacka, jätte snygg var den men mamma skulle seriöst döda mig om jag tog in en till jacka i det här huset. jag skojar inte när jag säger att jag har ca 40 jackor. Jag använder inga, för alla ligger uppe på vinden och ja orkar aldrig gå upp o hämta dom. Men mina favoriter har jag i kapprummet och lite varstans i huset! Nu är det nog får inte köpa mer kläder o saker! Igår beättade mamma att hon hade köpt en Morrissey till mig som jag ska få när jag fyller år. Det kommer bli så sjukt bra, jag ska gå med Emma och Joel!
Nästa vecka ska Beata få ha sin fotning till boken, undrbara Alice ska vara med som modell. Har en tjej till, men jag är inte helt säker på henne än så jag säger inte vem det är. Nu ska jag kolla vidare på  National treasure. Ha en bra vecka ovs NU.

PS. Jag vill passa på att Tacka för att vi får låna Johanna Nyberg fantatiska bild på Alma som hon har ritat, som vi kanske ska använda till våran planch till modevisningen som försövrigt är den 26 mars om någon vill komma o kolla!

SCHOOL!


Nu sitter jag i skolan o ugglar. Sjukt drygt! Läraren som jag behövde hjälp av är självklrt inte här, så jag är ca en 1 timma för tidig. Igår hade jag en fotning på grand, det gick ganska dåligt. är inte så nöjd. Men jag hoppas att Simon (fotografen) får ihop några bra bilder iaf.

SASSOON!



Klipp tider! Jag ska ska snart klippa mig, hade lovat mig själv att inte göra det fram till balen. Så att det sulle växa men det gör det ju fan inte så jag ska klippa mig o hoppas på att det växer lite snabbare!
The decemberists - Of angels and angels