TS, Bff!23.20

Sommar tiden är här igen och jag mår fint, lite ångest för att jag måste på matte imorgon men annars är det lugnt. Haft en bra helg och den här veckan skaj ag försöka få lite saker gjorda som jag Måste göra innan jag åker. Ha en fin kväll TAKE CARE

Bilden ovan kan btw vara den finaste bilden i världen!

PURE HAPPYNESS!


K
unde inte sova i natt, jag låg bara och väntade och tänkte. Jag skulle vaknat kl9.00 som vanligt men jag kunde inte sova, först vaknade jag kl 6 och kunde somna om tills att kl va 7 och sen 8. Då gick jag upp, jag kan ärligt talat säga att jag skakade av förväntan och nervositet. Jag har alrig varigt så här säker på att jag ska ha något och att jag ska göra vad som helst för att få det. Jag tog bara ett glas vatten för att jag viste att jag inte kunde äta något. Det gjorde ont i mig för att jag var så nervös.
Jag åkte ner till stan och ställde mig brevis natalie som redan var där, jag sa att vi skulle ställa oss närmare dörren och det gjorde vi. När dörrarna öppnades var det som att mina ögon svartnade för några sekunder och allt fokus gick på att komma inanför dörrarna och det gjorde jag också, jag knuffade undan en tjej för att komma förbi. Jag var som ett djur. Så här i efterhand fattar jag inte var jag höll på med. Jag sprang ner för rulltrappan och såg med en gång precis vad jag hade kommit för, jag sprang dit och började leta storlekar när jag kom på att "vad fan håller jag på med? ta alla du kommer åt". Jag fick tag i två utav klännigen som jag ville och det va en 40 och en 44. Perfekt! Jag tog 40 oh natalie tog 44. Kunde det bli bättre? Sen när jag gick runt där i några sekunder såg jag en klnning till som jag ville ha, det fanns en kvar och i min stl. Tror ni jag blev glad? Nu sitter jag här i klänningen och vill aldrig mer ta av mig den. Jag är glad!
Nu åter står bara ne skön kväll på  Vinci med mojitos! Kom på en till sak, jag har ju kaftiskt beställt en till klänning från kollektionen som jag hoppas kommer snart! Så här glad har jag nog inte varigt på länge. Tänk att kläder kan göra en så glad! jag förstår fortfarnde inte att dessa klänningar är mina! Jag känner mig bara helt genom lycklig!


IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!


I
morgon händer det!

fashion

I en typ en vecka har jag inte gjort något förens posten kommit för att se om min klänning och brillor har kommit. Sen blev jag så irri att jag ringde till h&m och frågade när den skulle komma och den kommer inte förrens mitten av april. Så jag får vänta ett tag till på att de ska komma.. Idag hade jag matte prov och jag tror faktiskt att jag klarade det! Hoppas! Idag bestämde jag aimee och sussana att vi ska åka till paris i slutet av maj, kommer bli grymt att få komma till Paris lite! Love Paris!

YEY!



Jag har missat att min blogg fyller 4 år! 20 feb var det visst! Grattis till mig o min lilla blogg!

Helgen har varigt galen och rolig! Maskerad hos Erika i fredags som va sjukt kul, sen vising på hbc igår.. Det va kul men kvällen slutade i kaos. Men det är över nu, tror jag.. iii. Tack alla för an bra helg!

anxietyANXIETY!

Idag fick jag nästan en ångest attack för att jag ska flytta till London. Det va lite läskigt faktiskt, men nu är det över och jag är glad över att jag ska åka igen. Jag är orolig över om jag kommer träffa några vänner eller inte. Jag burkar ha ganska lätt för det men man vet ju aldrig..
När jag kom hem ifrån stan sätte jag på tven och kollade på när prince Chales och Diana gifte sig. Det va magiskt!

NÄR JAG....



När jag flyttar hemifrån ska jag alltid ha apelsin juice i mitt kylskåp. Och så ska det självklart se ut ungefär så här!

BH


Hallå hallå.. Jag tror att har glömt att berätta att jag ska flytta till London. Det blev en
större resa än vad jag hade tänkt mig, men sånt är livet och jag är nöjd över mitt beslut. 
Jag kommer ha the time off my life när jag är där. Hoppas det iaf! Japp, nu vet ni. jag tänker
inte berätta när det är jag åker för att det är hemligt! BYE

JA

Ja vad ska man säga..

http://rodeo.net/agnes-b/

OSCAR PÅ BESÖK

Bäst kläd - Zoe Saldana. Tät där efter kommer Sara Jessica med sin Chanel couture klänning.


The Oscars är årets bästa händelse som vissas på tv, allt ä tglamoröst från top till tå och allt är fint och rent.
Det finaste på hela galan var när Penélope Cruz läste upp nomineringarna för "best supporting actor" hennes röst är lenn som en ny plockad persikas skal.
Detta är filmerna som jag MÅSTE se nu. Får lite ångest över hur många timmar kommer att försvinna på att kolla på film!
04.10 - Sarah Jessica parker ser ut som att hon har blivigt knullad bakom scen dekoren, Chanel klänningen sitter på sne och håret står åt alla håll.
An education
A single man
Julie and julia
Crazy heart
Up in the air
The last station
Fantastic Mr. fox
The blind side
Caroline (animerad)
Paris 36
Crazy Heart
A serious man
The september issue

2 down 11 to go! 18/3



COATCOATCOAT!



Det första jag ska gör när jag kommer till London är att köpa en Burberry trenchcoat.