VW


OFF THE WALL! Damn it!

Jag har ett par ASS snygga vans som jag aldrig har använt, jag köpte dom i våras och tänkte ha dom till balen. Men det räcker att jag kollar på dom så får jag skoskav, det är ganska illa för att jag älskar dom är så jävla snygga, dom är silvriga också.. sjukt snygga! Så jag tänkte göra något åt detta iland problem och åka till Göteborg och tvinga butiken som jag köpte dom i att göra något åt det, vet inte riktigt hur man ska fixa det men DET MÅSTE GÅ!


S.RYKIEL


For H&M

Giovanna Before Armani, Milano



Nu har jag äntligen bestämt mig.. Jag åker till New york och så är jag au-pere i ett år innan jag flyttar dit på "riktigt". Det är en perfekt liten plan som jag har lyckat koka ihop. Nu känns det äntligen som att det faktiskt händer något i mitt lilla liv! Jag är nöjd! Nu behöver jag bara klara av matten och hitta en värdfamilj som jag tycker värkar cool.. och självklart göra det som jag har sagt att jag ska göra nu i ca FÖREVIGT! TAKE CARE!

I WISH!



Chloé

ALEXA CHUNG IS PRETTY


Hello, MY NAME IS Florence


Har helt glömt bort att The Sartorialist fanns. Nu har jag hittat honom igen, and I like it!

Anna PIAGGI


Anna Piaggi är utav mina förebilder, jag tycker att hon är helt fantastisk. Hon är hon är snart 80 år gammal och har bland annat jobbat för Italienska Vouge och går alltid på de stora modevisningarna och känner alla inom modevärlden. För mig går hon hand i hand med Isabella Blow som också var känd för sin exentriska stil. Hon är definitivt en klass för sig!

SS 2010: Hervé Léger by Max Azria


KANYE GOES BANANAS AT THE VMA´S!



Kolla det live på länken nedan när Kanye blir arg för att Tayler Swift får priset och inte Beyonce!

http://www.mtv.com/news/articles/1621389/20090913/west_kanye.jhtmlv


EYE 2 EYE


Idag ska jag på loppmarknad i Sandhult kl 10 och jag sitter fortfarande uppe. Jag har aldrig varigt bra på att gå och lägga mig i tid.

Krakel Spektakel KÖPER EN KLUBBA


Krakel Spektakel köper en klubba var en av mina favoritböcker när jag var liten.

BEAUTY!


TAKE A CHILL PILL


I cant take a chill pill! Jag har så j*vla mycket att göra innan min flytt. Eller det kanske inte är så mycket men det är stora grejer som räknas so avörande i detta fallet. Jag måste skaffa mit amerikanska medborgar skapp och jag åste skaffa ett jobb och samla ihop tillräkligt med pengar så att jag kan klara mig utan et jobb  minns 2-3 månader när jag kommer dit. Det jobbigaste utav allt jag måste göra är att jag måste berätta för melanie att jag inte kan åka till Australien med henne längre, det är inte bara för att jag ska flytta utan det är pågrund av att jag inte har några pengar till att åka dit. Vi hade tänkt åka i Januari, jag  tror knappaste att jag hinner spara ihop de som behövs till dess. Jag måste  jätte dåligt för tt jag måste berätta det för henne.. jag visste inte att det skulle bli så här och jag  hatar  vekligen att jag måste svika henne så här.
Men i vilkent fall som helst så har jag just nu bara planerat att jag ska bli frust gå mer typ 100 kg och planera min framtid. Jag hör och ser hela tider om hur alla börjar plugga, jobba, flytta hemifrån och blir vuxna medans jag sitter här hemma sjuk som fan och det ända jag äter nu för tiden är spagetti med pasta sås. Det ända jag kan göra är att vänta på att jag ska flytta just nu. Jag har till och med kollat på lägenheter och kanske kan få en i samma lyx byggnad som Sussie "en god vän till familjen" bor i, det är iin dröm att få bo i en sådan byggnad. Bra lägge, egen tvättmaskin, finna lägenheter! Allt hade blivigt så mycket lättare om jag fick en lägenhet där.

På fredag ska jag på tatuerings party hos Bobo. Han bjuder på saft och bullar medans man kan tatuera sig :) det kommer bli jätte kul, men jag vet inte om jag ska göra det och isåfall vad jag ska göra och vart?? Hm får se o det bli någon tatuering. Jaghar alltid velat göra det och det är en bra chans att göra det på, efter om att det kommer bli mycket billigare och att det är hemme hos Bobo.

Nu ska jag kolla på idol snart och ta mig en god isgalss! TAKE CARE

PREPRETTY


SHOESHESAYSAIDSHOE


ME LIKE!


NYCDREAMS!

GOD, I miss it so mutch!