LOVeRBOY



Martha and the vandalls - dancing in the street

Jag såg precis Duffy på Jay leno, underbar sångerska.

blå



Sushi coming up!

GOODNIGHTTyran davidson1324


I love JAMIROQUAIjamiroquailove foolsophy




Jamiroquai - love foolsophy


MK



LOVE LOVE LOVE

CRAZY


HOME



Hultsfred har varigt underbart, jag längtar tillbaks. Jag har aldrig längtat tillbaks så här mycket, jag har haft så otroligt kul. Imorgon är det den ljusaste natten på året, vad händer då? Ingen ska gör något, inte jag heller. Skönt.

4 DAYS 2 GO. Sunrise, Sunset

image363


Idag är det fyra dagar kvar till att jag åker till hultsfred, med världens bästa gäng. Jag längtar sjukt mycket. Jag komme rihåg när Natalie började räkna ner dagarna till hultsfred, då var det typ 150 kvar och nu är det bara fyra. Underbart. Mitt sommar lov började idag, det finns inget som ärså fint som att få sommar lov. Jag älskar det, det är något speciellt med det som jag inte kan förklara. Jag var och badade med sandra och cissi förut, det var skönt. Vi var ute och barade igår med men jag kollade bara på, sen hittade vi en brasse stol som jag tog med mig. Perfekt till hultsfred. Nu ska jag bara slappa och vänta på att morgon dagen ska komma, Bobo, Ted, Jossan, Gustaf, Amanda, Robin, Sara och många fler tar studenten imorgon. Ska bli kul att gå på alla mottagningar och jag har köpt en jätte fin klädning som jag ska ha på mig. Ciao

SHINE A LIGHT

image356
Shine a light

Dokumentär film om Rolling Stones

1936 - 2008.

1936 - 2008.

PAPA


image351
foto: Joy Harris

Idag berättade min pappa en underbar historia. Han växte upp i New york så att det förvånar mig inte alls. Jag och pappa var på väg hem, och så berättade och jag att emma hade vaigt på Kiss i helgen och så frågade jag honom om hade sett dom live. Men det hade man inte men när han var 13 år var han och han kompisar nere i little italy och lekte i en tom lokal och så kommer det in några killar och börjar leka kura gömma med dom och när dom går ut från lokalen såg dom en stor last bil med kiss logga på, och de visade sig att lokalen var kiss gamla rep lokal. Så han har lekt kura gömma med Kiss, det kallar jag för minnen 4life.