ugg ugg

Idag åkte jag till knalle lund för att köpa den nya Nylon men den hade inte kommit så jag blev sur och tog tre tidningar som hade snyggast omslag utan att se va det var ifrån. Det blev en tysk och en fransk vogue och en engelsk elle. men det gör inget jag gillar dom ändå. idag ska jag ut, men jag vet inte om jag vill. Eller jag vill inte, men jag känner att jag måste bara för att. Dessutom är jag sjuk. Dessutom ska jag till bollebygd. Dessutom ska david ha fest på märkett men jag vågar inte fråga om jag får vara med dom.

man vad ska man göra, jag blir bättre imorgon. plus man har aldrig tråkigt med emma så det kommer bli nice. efeter nyår ska jag fixa i ordning i mitt rum allt bara ligger på golvet eller typ alla mi na tidingar gör det jag har två en meters högar med tidningar som ska upp på vägen har jag bestämt.

Jag bryr mig inte så myckt om vad som kommer att hända ikväll. jag vill mest bara ta det lungt, men jag har 8 öl och tre champange flaskor i gaderoben och dom vill man inte gå misste om.

Nu tror jag att jag ska sova. har inte bestämt mig än

men nu ska jag jag det. godnatt


nu du

jag lovade mig själv att inte äns sätta på datorn på jul afton med nu är klockan 01.51 så nu är det okej.
jag har haft en underbar julafton med vänner och familj, men jag saknar en person.  Eller två igentligen, min mormor som inte är med oss längre och Tim mitt lilla hjärta.
Jag har ätit så jävla mycker godis idag så jag mår illa, men det är så det ska vara. Man får ju ta för sig medans det finns sa Emma innan.
Imorgon blir det bio med Emma och jul afton nr.3 hos  pappa, det ska bli fett med nice I LOVE MY PAPA!
02.00, nu ska jag gå och ta en glass och kolla på när min syster spelar sitt nya teve spel och sen gå och lägga mig och sov gött.
Hare.

Star

image174image175




Fine fine art,,,

baby


I´ll be waiting... right here

Roman

image164

John Roman


Ja

Idag så fortsatte jul känslan. Det var en helt underbar morgon, för första gåneg och troligtvis sista gången åt alla frukost tillsammans
Jag äter aldrig frukost så att det var en ny upplevelse. Dess utom var det helt vitt ute av frost  ute och när jag stod och väntade på bussen var det helt glittrigt i luften!

I feel it

För första gången på länge har jag känt att det är jul. Idag kläde vi våran gran, den har stått i vardags rummet i två dagar utan ha blivigt kläd. Bara för att Anders blev så arg för att granen var sne.
Det är året fick jag och min syster bestäma hur granen skulle se ut, våran kära mor brukar alltid bara ha max två färger i granen.
 Så vi har nästan satt upp alla julgrans kulor vi har plus massa andra saker, typ polkagrisar och äpplen.
Sjukt kul var det,,,!

God Jul!

Allt i ett

image162

2 av mina top 5 designers

1. Karl Lagerfeld, Chanel
2. Nigo, Bathing Ape
3.
4.
5. Rodnik


good bok,,,



Fet bok om tonårsfirande Alleged gallery i New York. Bland bilderna hittar man namn som Mark Gonzales, Ed Tompelton, Harmony Korine, Terry Richardson och Twist. Intervjuer med konstnärer, filmare, musiker, konstsamlare och andra som var närvarande. Young Sleek.... är en utmärkt dokumentation av ett indiependentgalleri i New York i slutat av 1900-talet.

Young, Sleek, and full of hell
Aaron Rose, Terry Richrdson

En underbart vaker bok!

Beautiful Losers
Aaron Rose


N Y

image157

just ja


När jag kollade på cobra snakes bilder här om dagen tappade jag hamaren på foten när jag fick syn på min kompis Kevin

PS. det är han med den ruttiga skjotan

rodnik



I welcome Rodnik in to my top 5 designers list.

1.
2.
3.
4.
5. Rodnik

party boy

image146
Lusten är stor just nu.



jdhrtjvngh yjhuhy fjgukioå juki.

justjr.com/blog

bra blogg!

my first time

För första gången kollar Joy Harris på idol.

yes

Free disney chanel för mig!

Sick!!

Idag så är jag hemma och sjuk. Jag dricker tee och kollar på "the fabulous life of celebrity kids" på mtv och musik på ztv. Sen om jag orkar ska ja åka och lämna in min ipod, den är paj!

Mario Testino


Mario Testino är min favorit "fashion" fotograf. Han har många böcker ute nu som man kan köpa på nätet. Men den som jag tycker är bäst är -Let main! fotona i den är helt underbara. Den är också en helt perfekt julklapp!