SUP


T.R.Y


HOME SWEET HOME

Idag kom vi hem från new york, hel o ren eller hel är jag inte men ren är jag allt. Ganska skönt o komma hem måste jag säga. Det var helt underbart och jag har haft det hur bra som helst! Shoppat har jag också gjort, jag hittade min bal välska på marc jacobs och lite annat små plock därifrån och sen har jag köpt två par skor ett par från kalvin klein och ett par från forever 21. Sen har jag ju självklart shoppat fler saker men jag orkar inte rabbla upp allt.

Imorgon har jag tänkt att göra mönster till min balklänning, jag har ju redan köpt en men jag är lite trött på den och sugen på en ny. Så om denna blir bra så kör jag på den som jag ska sy, hoppas bara att jag hittar något shysst tyg som jag  kan använda. Ska kolla med Kiki om jag kan få ta lite tyg hos dom! Hoppas!
Nu är det fråga Ole som gäller TAKE CARE

GREY GARDENS Little EDIEGrey Gardens


Chanel!

cvbghnjm


F ZAPPA


Imorgon sk ajag börja packa, jag har inte en anning om vad jag ska ha med mig eller ha på mig?? PANIK PANIK PANIK!! jag får ta med allt helt enkelt.. skakolla vad det är för väder, då kanske det blir lite lättare att bestäma mig. TAKE CARE!

RED CHOKO


DIGIDO!


STEN


Foto : Me
Modell : Beata Berg
Idag har jag inte gjort någontinng. Eller jag har grillat hamburgare med pappa, det var kul. Imorgon börjar apun, fast jag ska ju vara hos anders (mammas nya man, som har sitt kontor hemma) så jag ska typ bara plugga. Mohahaha  tycker synd om alla andra som får så i butik i  eller någon annanstans slava. Imorgon ska jag fixa kort till mitt projekt arbete hos morfar och självklart skriva klart och finslipa mitt skriftliga arete. Imorgon får det lov att bli en solig dag, jag orkar inte sminka mig längre och då kanman bara ha på sig solglasögon hela dagen istället :) Me like! TAKE CARE!

3 DAGAR

Korv

http://www.asos.com/Asos/Asos-Dip-Dye-Ruffle-Frame-X-Body/Prod/pgeproduct.aspx?iid=426725&cid=5314&sh=0&pge=0&pgesize=200&sort=-1&clr=Multi


Hittat min bal väska tror jag.. får se om jag hittar något i NY först innan jag kper denna! TAKE CARE!  Hittade ingen bild på den så länka rubrikn

ELL


HANG!


GODNATT!

FLASH


Snygga skor!

ONLY NINE DAYS TO GO


9 dagar kvar och när jag kommer ditt ska jag försöka hitta lite diamonds som jag kan
ha på balen, och kanske ne ny klänning. Är lite trött på den jag har nu köpte den i julas
och jag vill ha någon med lite mer färg kanske, den jag har nu är svart. TAKE CARE!

EYE CANDY




SUN SUN SUN


RED MILAN



Idag ska vi dricka öl!

TSL.


EASTER



Påska lov! SÅ SKÖNT! 13 dagar kvar


Opsssidodadej


15 dagar