christian coinbergh


LOVE LOVE LOVE!


TRUE LOVE


2 come!


S
nart är jag klar med min matte b kurs, det ska bli så skönt att bli av med den. Nog för att jag inte är världs bäst på matte men jag tycker faktiskt att det har gått ganska bra och det ska ockås bli sköt att inte ha något "ansvar" över att plugga. Det är hlt annat att jobba för att det kan man lämna, men skolan har man med sig hela hela tiden.
Har lite ångst inför jul, nu när man är "gammal" så är det bara som vilken dag som helst. Försöker tvinga mamma att vi ska ha en stor julfest för att andra som också tycker att julen har blivigt tråkig.

Aupere grejen går ganska bra. Vi försker fixa så att jag kan åka privat och inte genom en orginisation. Detta kommer bli super bra. Jag har sett upp ett mål också, att jag ska åka innan April. Och åker jag inte då så åker jag ändå fast på semester. Mycket bra plan!
Om det är någon som har några nyheter om Louise Goldin skorna från topshop så tvivla inte på att säga till!


SWEET P






Det finns vissa saker som man bara måste ha i sin garderob. Och jag kände mig ganska nöjd med min garderob innan jag såg dessa skorna. JAG MÅSTE HA DOM! Top shop har sammarbetat med Louise Goldin, och låt mig säga att resultatet är det bästa jag har sett på länge.

ALLT



Oj oj oj vad jag är dålig på att blogga. Men jag har iaf tänkt på att göra det varje dag efter sedan jag skev det sista inlägget. Allt rular på som vanligt, men en speciell grej men jag vill inte jinksa det. Så jag berättar om det sen. TAKE CARE

Huston St., NYC


FACE



Idag övertalade jag min mamma att vi ska åka till Lager nästa vecka!

SYSYSYSYSY!




Här får ni en liten bröst bild efter som att Oktober "bröstmånaden" är över och jag hoppas att alla har bidragit med något till bröst canserforskningen.

Allt jag vill göra nu för tiden är att sy. Jag tror att det är för att jag faktiskt har börjat sy till mig själv och inte till andra eller till olika grejer som jag håller på med. Jag har redan sytt en jacka/kavaj (men den är inte riktigt klar) ett fint linne med bara en axel, sen så har jag iofs inte sytt något mer men jag har mycker mer på gång. Jag älskar att sy till mig själv för att då kan jag få allt det som jag inte kan få i butikerna. Plus att det blir mycket snyggare och jag använder nästan Swrovski till allt. Men garderob kommer att vara värld hur mycket som helst om jag ska fortsätta så här hehe! Me like! Jag ska försöka ta lite snygga bilder på plaggen så att nu får se hur som ser ut! Take care

Idag har jag ätit sushi med Ellen varigt på mötte och hängt runt lite, typ tittat på tyg och varigt på märkett ett tag. Imorgon ska vi ha teko kväll på viskan, vi ska äta jätte god mat och bara ha det gött!