ANYWEAR




Jacka klar. Mönster klar. Måttlista klar. Allt klart. Nästan klart. Köpa tyg först. Och just det ja, jag måset sy den med.

New news!

J
ag egentligen inga nya nyheter, inte stora iaf. Har sytt om jackan och den blev jätte snygg så imorgon ska jag prov sy kragen och sen köpa tyg som jag var och kollade på idag och självklart ska. Jag har nog aldrig lyckats göra ett mönster så här snabbt och att det har blivigt så bra så fort som den här gången! Jag är sjukt inpad av mig själv, men och andra sidan är det lättare sy och göra mönster till något när man bara kan fokuser på att göra det. Jaja strunta i det!
På torsdag ska jag mamma och Natta åka till Göteborg, jag ska kolla på en kavaj och skor och kanske lite andra saker. Det var jätte länge sedan jag var i gbg, kul att åka dit igen!

Numéro uno



Fina byxor!

A till O



Idag är första dagen som jag förstod att det är höst. Välkomen!

Uno dos tres



Idag har jag äntligen gjort mönstret till en jacka till mini kollektionen. Den blev nästan helt perfekt, den behöver några små ändringar den kan jag sy den riktiga jackan. Jag har också bestämt mig för att bara göra en jacka efter som att den kommer ta rätt lång tid att göra. Jag längtar tills att den är klar. Den kommer bli jätte snygg!

J
ag har haft en jätte bra helg, morfar fyllde 70 år och vi var på kalas och efter det så var jag hos susanna på förfest och sen var jag på trägårn som absolut inte var lika äkligt som förra helgen.. det såg till oh med ut som att dom hae städat.. eller nja lite iaf! Här får ni också några "get the look" som jag hittade.

SLEEPOver!



Shit shit shit! Jag är uppe alldeles för länge och jag nu kan jag inte sova, jag blir aldrig trött, jag skulle kunna sitta uppe tills att solen går upp. Men det ska jag ju så klart inte göra.. jag ska gå upp och lägga mig och vänta på att jag blir trött! "Lycka till Joy! Tack!" TAKE CARE

4 Sartorialist FAVORITES










POPCOM



Idag har jag gjort: Vaknat, fick reda på att en Birkin bag var på väg hem till mig (GLAD), inte gjort några mönster men jag har gjort mått listor, lagat mat till mina syskon, kollat på bilder från daniels (min morbror) bröllop när Lollo kom på besök sen har jag bara slappat och tagit det lilla lugna idag. Det är ju trotts allt bara måndag.

Imorgon hade jag tänkt lämna tillbaks en bok som jag lånade på biblioteket för några veckor sen om hur man ska skaffa sig den kompleta garderoben, usel bok. Men jag ska pass apå att låna några filmer medans jag ändå är där.. Och jag ska också försöka ta reda på om de nya teko treorna har fått nyklarna till klass rummen, så att jag ska få smita in och sy lite på min mini kollektion!

CARE?!



Trägårn lukar piss, jag har jiksat mitt projekt, jag har slösat ut alla mina pengar på ingenting och jag har inte fått några bilder så långt jag kan se.. Fan jag har haft en ganska usel helg, OH en bonus jag har börjat röka igen på grund utav att jag är så j*vla stresad! Köpte ett paket i fredags och det är förasta på flera månader och det sista. NU ska jag sluta deppa och se framåt och fortsätta med mitt projekt.. Imorgon ska jag rita mönster till en jacka och kanska till och med se upp en toal, det ska jag nog hinna med!

Jag känner mig trött hela tiden och jag måste nog ta en pause från "mitt liv". Jag ska ju till Osla snart, det kan ju vara en liten get away. Jag har bestämt mig för att börja träna igen, det känns som att det är orsaken till att jag är så trött hela tiden. hehe det ser ut som om att jag håller på förvandla bloggen till en "jag behöver hjälp blogg".. Ne fy, äckligt! Nu jag bara chilla och invänta sönens härliga värld. So long!

BLICK A BO! Karen Walker2010 RTW


Jag har inte fått bilderna från Karl än , är lite irriterad på hon för att han har inte än på sin mobil. Ikväll ska jag på Ellens 19år fest.
Det projekt jag ska göra är en mini kollektion som bara ska innehålla fem plagg. Inspirationen till kollektionen har kommit från Swarovski, jag ska också göra smyken typ som rinngar och halsband sån jag
älskar mest hihi!


AAAAA!



F*N! Jag kan knapp bärga mig tills att jag ska få börja på mitt projekt, ÅHHHHHH! Så J*vla bra kommer det att bli. Så här "excited" sendan modevisningen tror jag! Ne nu får jag lugna ner mig hehe!

Nästa vecka ska jag få vara med på Stinas fotning på hon ska fota sin nya kollektion, det ska as kul efter som att Stinas förra kollektion vad grym! I am happy right now!

ID!e


Jag har ett jätte projekt igång nu. Jag ser verkligen fram imot att börja på det imorgon!

Ikväll har jag  Oliver och Erika kollat på idol hemma hos mig, det va jätte mysigt tills att vi kom på den dumma iden att vi skulle åka ner till stan och gå in på gran, bara för att Oliver fick ett sms från gran som sa att han hade gratis inträde för två personer. FAIL FAIL FAIL! Vi ångrade oss rätt mycket när vi stog vid ingången och såg på folket som vär där, inte riktigt våran grej. Men vi försökte iallafall hehe..

Jag ska också lägga upp lite bilder från fotningen men jag har inte fått bilderna än, så det får bli imorgon.

Haha just det!!.... Ni skulle bara veta vilken ångest jag fick när jag vaknade i morse och rullade upp rullgardinen och såg att det SNÖADE ute! Jag svor att jag inte skulle sätta min fot utanför dörren, men jag brött ju självklar det löftet efter som att jag fick lite lätt damp av att sitta i soffan och bara slappna av hela dagen!

ENVOGUE1234!



Jag sitter när och lyssnar på name the pet och är lite stressad för imorgon, eller jag är mest orolig tror jag för att något ska gå fel eller att någon har blivigt fet eller nåt. Vissa av tjejerna har jag inte sett på länge och vet inte riktigt hur dom ser ut längre. OCH VEM FAN ÄR DET SOM SKA FOTA EGNETLIGEN??Ne nu får jag afn sluta noja!

No news on aupere fronten btw!
Mamma åker till Kina imorgon i en och en halv vecka. jag tycker inte om när hon är borta så länge, men det är altid roligt när hon kommer hem med roliga presenter till oss!
På lördag sk jag till Ellen på 19 års fest, jag ska ge henne ett swarovski halsband som jag ska göra själv. Jag har gjort ett likadant till mig sjläv och jag vet att hon kommer att älska det! TAKE CARE!

PASO

Det hände något hemskt idag när jag satt på bussen hem, en liten kille blev kvar glömd på bussen av sin pappa. Fast jag tror bara att den lilla killen glömde att ge av tillsammans med sin pappa och han hade sån panik, han var så kort att han inte såg över fönstrerna på buss dörranra så han sprang bara fram och tillbaks i bussen och han pappa gjorde de samma fast utanför bussen. Till slut mötes dom längst fram i bussen och han hoppade mot sin pappa av glädje! Jag kommer själv ihåg hur det var när man kom bort när man var lite, allt var så stort och man fick sån panik.

Jag är förrsten av med mitt lilla hat mot mode, jagh ar tvingat mig av med det efter som att fotningen är på torsdag, jag är stressad som fan. Jag har fortfarnade två par Dr.martens att hitta och två skinn jackor. Tro mig det är jobbigare än vad det låter. Nu ska jag hitta på något att äta till kvällsmat. TAKE CARE

PS: min faster Toby som bor i Usa fyller 50 år idag, ett stort GRATTIS till henne!
Bara en sak till har jag någonsin berättat att det är en pälskrage som ska fotas på torsdag?Tja nu gör jag det, det är en pälskrage som ska fotas på torsdag.

F*CKFashion!



Har alla modehus gått in i en gemensam pakt och bestämt sig för att bara flipp aur och göra så fula kollektioner som möjligt den hör sesongen? YSL missatag med jordgubbs kjolen (som förövrigt ser ut som ett snuskigt förklade) och Louis vittons konstega kombination av JÄTTE stora afron och minst sagt oproportionerligt kläder som mest ser ut som Odd molly gone wild och låt mig inte äns börja om Chloes kollktion FY FY FY! SHAME on you all! jag tror att hela den här trenden att manska vara så flippad som möjligt kommer att dö ut, mycket snart och att de fina linjerna och mer nedtonade klädr kommer tillbaks på markanden. Det hoppas jag iaf, jag är så fruktasvärt trött på att den ena försöker vara värre än den anda. och det är inte bara modehusens stams jag är trött på utam även alla människor som också försker vara värre än den andra med kläder smycken trender och prylar.. kan man inte bara få vara lite och inte behöva oroa sig för att någon ska komma och skriva ett inlägg på sina "modebloggar" och förstöra allt. Låt en endå j*vla trend få leva i 5 sekuder innan ni dödar.
Det jag försöker säga är att jag är j*vligt trött på nästan allt som har med att göra just nu. jag till och md säga att jag hatar det lite även om det är ett starkt ord. Det finns liksom ingen idag som faktiskt är duktig på något annat än att ta på sig fina kläder och skiva om det.. det är helt hysteriskt hur man inte äns kan vara duktig på att skappa eller till ge något till modevärlden med ändå få komma in i den och låta andra som faktiskt jobbar hårt och är duktiga bara få se på den utifrån.
Jag förstår mig på syften med en trend, jag gillar den sammtidigt som att jag inte gillar den jag gillar det koneptet att man kan lyckas att vara först med något men jag gillar inte det att man blir objekifierad på grund utav de kläder man bär. Ne som sagt var jag skulle kunna skriva i timmar om just detta men jag hejdar mig och lägger ser "pennan" och tar en kopp te istälet för att sitta hör och hetsa upp mig. TAKRE CARE

Idag har jag inte bara varigt trött på mode jag har också varigt sjukt mogen eller för mig så är det ett stort mognads steg, jag har önskat mig bords tabletter från Josef Frank i julklapp! Dom är ju sjukt snygga och kan få vilket unket borde som helst att bli snyggt. Love it! Jag har ju redan fått fina glas från iittala när jag fyllde år förra året så jag skulle vilja säga att jag är på god väg. Som niser hade jag tänkte sluta det här inlägger för en stund sedan men jag fortsatte o skriva ändå, men nu ska jag afktiskt sluta TAKE CARE (igen)

McCartney




Direkt när jag såg Stellas nya kollektion tänkte jag på henne mamma som jag har haft ett större intresse av än vad jag har haft för Stella för att hon var fotogfraf och jag gillar de bilder hon tog. Linda McCartney dog 1998 av bröst canser. Jag gillar Stellas nya kollektion!

SMFSMM?S!running with scissors



Just nu har jag lite panik faktiskt, jag behöver bara en till tjej till fotning men jag kan inte komma på en ända som skulle passa. Jag hittar säker någon snart.. HMMMM! Jag skoja bara kom prcis på mig sjäölv när jag kollad ener på skissen på fotningen att den underbara Stina har lovat att vara med! Perfekt.. allt är klart! Nästan, måste hitta några skinn jackor bara sen det är lätt ordnat och det är lätt fixat. Nu vet jag också vart vi ska vara, vi ska vara på superstudio. Sid är så jätte snäll och fixar det! Nu är det bara och bestäma datu, och köra!

Jag är så förbaskat sugen på en cigarett! Jag har inte rökt på snart en vecka, jag försöker att inte tänka på det men så här på kvälls kvisten bli jag så himmla sugen. Men jag ska låta bli, jag vill inte röka mer.
Dessutom vill nästan alla aupere familjer att man inte röker, så det kommer ganska lämpligt att jag slutar.

Mamma berättade idag att hon skulle åka bort över helgen med hennes tjej gäng, och nästa vecka åker hon till Kina i en och en halv vecka och efter det åker hon till norge och hon frågade hon mig om jag ville följa med. Det ska bli ganska kul att åka dit faktiskt, jag har aldrig varigt där (av alla ställen jag har varigt på så har jag aldrig varigt i Norge). Jag har också planerat att inskaffa mig ett par dr.martens ett par höga i lack MUMS va snygga dom är!

WHO KNEW?



Inte visste jag att Scarlett Johansson kunda sjunga med?.. Men albumet tillsammans med Pete Yorn må jag säga inte är något vidare bra, men vad jag tror är första singeln från skivan är helt okej och den heter Relator. Hittade en artikel från svd som reflekterar min åsika om deras skiva och sammarbete ganska bra

"Man måste nog vara lite död inombords för att inte gilla tanken på Yorns och Johansson tillsammans. På förhand kändes kombinationen Pete och Scarlett pirrig. Men något gick fel. Det är fluffig popmusik och självupplevda texter om ett uppbrott, så det är inte problemet. Kanske är det den fullkomliga avsaknaden av passion? Kemin mellan duon är så pass icke-existerande att det känns som om de kanske till och med överkompenserar."

Jag sa ju i ett tidigare inlägg att jag skulle blogga varje dag, men om jag känner mig själv så kan jag aldrig att göra det jag är dålig på att lova det saker iband.. och nu är det ju redan måndag så ni har sluppigt min extremt tragiska och icke händelse rika helg. Och tro mig var glada för det!

PS: Dom har ju iaf luckats skaffa sig ett fint skivomslag och Jag har inget att rapporetera om resan..

MISS DIOR/Sofia Coppola/Brigitta Bardots



Sofia Coppola är en amerikans regissör, manusförfattare och skådespelare från New york. Hon har bland annat fått en Oscar för bästa orginalmanus för sin enda lång film Lost in tranlation (som är en utav mina favorit filmer). Hon har också gjort den fantastiska reklamfimen för Miss Dior där Brigittas Bardots låt - Moi je joue är med och spelas.. Fantastisk låt och den fantastisk reklam! ME LIKE!

I KNOW WHAT BOYS LIKE

Idag har det varigt en bra dag från tills nu.. jag har ass tråkigt och det finns inget att göra. Ska försöka hitta på något innan det blir för sent.

Idag berättade jag för mamma om mailet från STS och hon ska hjälpa mig att göra klart allt så fort som möjligt.. hoppas att jag hittar en br familj snart också! Jaja nu ska jag på "hitta saker att göra" jakt!

Snart bli det fotning med, det ska bara målas och letas!

OK!



Okej nu är jag ganska irriterad må jag säga. En person som jag inte tycker speciellt mycket om ska åka som aupere  förre mig. Det är ganska absurt för att jag känner henne knappt och jag vill inte känna henne heller typ som att jag undviker att hälsa på henne när jag träffar henne på stan. Nog pratat om det iland probelemt.
Idag eller troligt viss igår fick jag ett mail får STS då de har skickat en massa info om vad jag ska göra innan jag kan åka, och låt mig säga att det är lite lite grejer man ska göra. Nog med att man först ska hitta en familj som man tycker om ska man också göra typ 1000000000 saker till, och man måste åka till Stockholm o åka hit och dit.. men det är värt det! Och oom jag har tur så kan jag till och med kanske få mitt amerikanska medborgarskap i samma veva, om min föräldrar kan få tummen ur någon gång.
jag ska också ta körkort, jag har typ övningskört 5 gånger men mamma och pappa.. Nu gäller det att ligga i! men jag tycker om att ha mycket att göra och att ha något att se fram emot!

Idag har jag inte gjort så mycket men det lilla som jag gjorde tog ganska lång tid.. Jag har varigt på stan hela dagen och letat och funderat, undvikit människor, fikat och bara haft det gött. Jag hittade det jag letade efter, jag lyckades undvika de flesta och jag vet nästan hur jag vill möblera om mitt rum. jag fikade också med Emma, vi båda var trötta och hade inget att säga så vi fikade inte så länge.. Nu känner man verligen att det är höst och jag gillar det.. jag tycker om att ta på mig mycket kläder innan man går utanför dören och man kan mixa så mycler olika plagg och få det att se helt fantastiskt bra ut!

OPS! Glömde att att skiva igår att jag kommer att skiva varje dag tills att jag åker! Om det så klart inte händer något som förhindrar mig att skiva..

RESAN DIT


Jag har bestämt mig för att jag ska ändra om min blogg till en "resan dit" blogg. Berätta om min resa till dit jag vill just nu och hur det går på vägen dit, jag vet vad jag vill och vet hur jag ska komma dit men det är en lång resa. Jag vill skriva om hur det kommer att gå till och hur det är när jag kommer dit. Jag vill också själv ha koll på hur det går och hur lång tid det kommer att ta osv. jag hoppas och vill att jag ska nå en utav mina drömmar under de närmaste månaderna ochjag vill ha ett plat där jag berätta allt om det. Jag kommer självklart fortfarnade skriva om annat med men nästan allt fokus kommer att ligga på min framtid visioner och hur jag tar mig dit!

Idag fick jag ett brev där jag fick en utbetalnig på 560 kr för mat resättning från min APU tid på gymnasit, det va helt fantastiskt för just nu ligger jag ganska låga på pengar fronten. Så det första jag ska göra imorgon är att gå ner på stan och leta efter rekvesita till fotningen jag har planerat att jag nu i oktober. Det kommer bli grymmt! letar efter modeller som vill vara med och det går ganska bra, har nästan alla klara. Jag tror att jag bara behöver 3 eller 4 till, sen så är det kirrat! jag vet inte vilken fotograf jag ska använda mig av dock? jag har en fptpgra som heter Henrik Bengtsson som är på espira som gör jobber gratis och så har en jag en annan på superstudio som min kära kollega och vän kan fixa, vem ska jag välja? om jag väljer henrik så blir det jag som bestämer men om jag väljer att vara på super studio vet jag att jag kommer att få kompirimsa med Kar och det har jag ingen lust med.. men det skule vara något extre att få vara jobba med dom på superstudio för att dom vet vad dom snackar om, om man säger så. men som sagt var jag har en vision och den ska fullföljas utan någon gnällig kollega som försöker ända på saker innan han äns vet hur det kommer att bli. Jag har en del att fundera på..

jag skickade in en intresse anmälan på en aupere sid aförra veckan och i slutet av prosesen stod det att domskulle höra av sig via telefon inom kort, men det har dom inte gjort och jag börjar bli lite nojig, jag vil att dom sk aringa nu och att dom ska fixa ihop mig med en shyst värdfamilj som bor på manhattan. Jag blir så otållig när det gäller att fixa saker som detta och vill bara att det ska gå fort och utav några som hekst probem på vägen. Men så går det ju nästan aldrig! Men men det är bara att vänta och se..

PS: Idag har och och min syster pärlat jätte fina armband!