sunny sundgay

image266
sweet sweet summer, were are you,
sweet sweet summer

BUSTED!!


BAD MARC BAD.....

gush

Jean Seberg

SEVEN IN MY MOTHRES HEVEN

image263

once a favorit, alwary a favorit






OMAHYRA

Rollergirls


image259

11.05 MARCLLO MASTROIANNI




image254




hola

jag är sjuk i dag, jag gick till skolan i morse men jag gick hem sen igen. min praktik börjar imorgom, hoppas att jag kan gå, lite jobbigt att missa första dagen.


image252

djfvgndkjbd

bobo

bobsidopsiwopsi

jag är hemma hos bob nu och kröckar med några textillstudenter och min homies. jag kommer tillbaks imogon med med info, kommer absolut se mer av denna kvällen på facebook (vilket jag hatar) jag ska ta bort min facbook så fort jag kommer på hur man gör. ha en herrans jävla bra kväll. det blir ingen bild för att det går allderles för segt just nu. hälsniger från the gang och mamalo

07.00 MARCHESA CASATI

image251

birdie nam nam.


image250

The Party. Underbar film med Peter Seller av Blake Edwards


moffa

igår vad det en skön söndag. morfar hade en överaskning till oss, vi åkte till göteborg och åt och sedan gick vi på teater. Den vad hur bra som helst (my fair lady) hette den. det var jätte kul. Min morfar är så där som en morfar ska vara tycker jag, han kör en röd jaguar röker pipa och fixar saker. och han skämtar väldigt mycket. Det var en bra söndag igår :)

desperate



Girl power whit Mario Sorrenti

AMERICA

image242

house

det snöar as mycket ut. fett jobbigt. jag har shoppat myckte på sistonde, eller under dom senaste dagarna.  jag köpt en jacka en tisha och två arm band när jag var i knalle lund med tim och samma dag fast lite tidigare var jag med min pappa och kollade på lite grejer och då fick jag en batik klädning och en ring från sten gården. igår köpte jag en räv som jag ska sätta på en jacka som jag håller på att gör. det låter hemskt men det är ju vad det är.
jag gick in på stuk och hälsade på, och johan blev helt fast vid den.
jag natta och daniel kolla på juno här om dagen, det var det bästa filmen jag har sett på länge. den var skön, coola karaktärer och bra historia. och snyggingen michael cera är en av huvud rollerna. sjukt snygg.
image241
jag har varigt ledig i två dagar. men jag var i skolan i ändå, idag var det fett drygt faktiskt. jag tänkt börja sy på en ny grej men så har det försvunit några mönster delar, så jag skett i det och åkte och köpte några armband istället. i morse fick jag frukost av rasmus och en annan tjej som delade ut papper om en tävligt där man kunde vinna 500.000 oom man kom med den bästa affärs idén. jag tycker att et är bra att någon/några ger någon en ärlig chans att lyckas. hollabck girl videon är bra.