MJEMJE



HM! ett tag sedan jag skrev nu, det har hänt så mycket på senaste, studenten, morrissey, smögen och mycket mer. Jag har haft en fantastisk sommar hit intill. jag har gjort mycket och mycket har hänt, och mycket mer kommer att hända typ som hultsfred och årets första dopp.. lite sent! men jag får ta det någon gång i veckan. idag ska jag ner till stan och kola lite, jag ska bland annat köpa ett  tält om jag hittar något billigt, typ högst 200 kr.. hm vart köper man tält?

MIMI


Imorgon ska jag sy sommar klänningen som jag troligt viss inte kommer att hitta någonstans, hoppas att den bli fin. Imorgon ska jag på modevisning på HBC och sen gå på efter fest på vimmel, kanske kan ha klänningen då?? How knows??? jag var på gina utförsäljning idag med mamma och fundade lite.. en byxdräckt, en cardigan 2 halsdukar och ett par solglasögon.. NAJS NAJS NAJS.. var länge sen jag köpte något nytt, sjukt längesen faktiskt! Nu ska jag plugga naturkunskap och gå igenom menyn till min student iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... TAKE CARE

ME LIKE



Fin klänning, fint hår.
Idag har det varigt helt fantastikt väder, jag har njutit så mycket jag har kunat. jag har ochså fått mycket gjort i skolan idag, fast jag har en del kvar. jag har också pluggat i parken med sus och vicky. Imorgon börjar jag efter lunch, så skönt kommer det att bli o sova ut lite, men jag ska änd upp tisigt och träna och plugga lite matte. nu är det project och sen blir det sängen tror jag! Jag har varigt ganska trött idag.. och jag har nu 3 olika student klänningar att välja mellan.. hmm vilken ska jag välja mellan. fast 2 utav dom ser exakt likadan ut, dom har ju självklart sytt men en utav dom har kristaller på hela bröstet som jag har satt på. jag har som sagt var lite o stå i nu innan studenten.. men det kommer att gå fint :) Ciao!