HOTELS



På Söndag är det fotning i igen. o gissa vart, på grand hotel. Fotograf sökes, får inte tag på joel så jag måste kanske hitta någon annan. Plus att  fashionmarket är i helgen, så just nu känns det som att det är extra svårt att få tag på honom. Vem vet jag kanska springer på honom på stan.. eller kanske i baren, någon gång innan helgen. I sure hope so!

FASH



Mycket fest, mycket nytt folk, mycket nya tänder, mycket nya kläder, mycket lyckad fotning, mycket bra kollektion, mycket bra mamma, mycket bra simon (fotograf), mycket lite skola, mycket mycket vila, mycket disney chanel, mycket planering, mycket lite blogg, väldigt mycket allt!

AH OKEJ!



Tävligt på gång. Idag har jag varigt och ordnat med massor av saker, sponsorer, "läkar" besök, hittat ny lokal till torsdags fotningen, varigt och kollat på den gammla lokalen och dissat den, köpt tygg, designat ett tryck som jag ska göra imorgon på 2 jackor, och sen har jag inte gjort så mycket annat än att varigt hemma och typ ätit mat med familjen och kollat på halv 8 hos mig. Sjukt bra program! Jag har skrivigt en ny projekt planering också :) Jag har hunnit med massa saker idag, fast jag har inte hunnit att sy klart hotpantsen eller klänningen. Men det gör jag imorgon. Slutar 12 så jag har gått om tid på mig att sy klart alla plagg som jag har planerat att sy. Jag hoppas att det kommer gå bra på torsdag, jag har fixat en makeup artist också. Detta kommer gå som smort!

I CAN! Jasun WU.



Dröm rum. Ska köpa en ny säng snart! Jag ska slänga ut allt hela mitt rummet och bara ha en stor säng och min tidningar och bilder

DAH!



Idag har jag varigt jävligt efektiv! Jag har nästan gjort klart en klänning och gjort ett mönster till min hotpants. Så imorgon ska de båda bli klara och jag ska antagligen börja på något nytt. Jag har inte min almenaka här just nu, men jag har himla mycket att göra vet jag. Men jag ska försöka att ta det lugnt och ta en power naps lite då och då när jag får tid över!

http://www.youtube.com/watch?v=t7RZTlzXHmo



Mycket bra låt!
Ikväll blir det fett fest på ellagården, sitter o chillar nu o väntar på att förfeten ska börja! Take care!

PAPI PAPI!!



Min kära far var med i tidningen idag. Han blev intervjuad om vår helt underbara nya president! Obama Obama Obama!!

Lina ScheyniusLINA SCHEYNIUS



Be cool, stay in school

DETROIT



Idag har jag bytt ämne till projektarbetet. Till ett ämne som passar mig så EXTREMT mycket bättre. Kreativt och helt perfekt!

TODAY



Idag fyller John 22 år (GRATTIS). Idag har jag ritat en ny klänning. Idag har jag haft en bra dag. Idag ska jag kolla på valvakan. Imorgon ska jag sy en ny klänning.

FASHIONATION!!


WALK THE LINE



Skor Skor skor!! Det är det ända jag ska önska mig i julklapp. Änså länge iaf!

BUTT>ER


KISS KISS



Kiss kiss! Stockholm var underbart! Kom dock bara hem med ett par strumpor från American Apperel och en päls krage. Hade tänkt att mig att jag skulle komma hem med sjukt mycket mer, men jag kände inte för att shoppa så mycket. Jag gick mest bara runt o kollade på saker. Kul var det iaf!