3 Dollar

image334


Idag har varigt en dålig dag, en trött dag. En jobbig dag! Nu ska jag sova hur som helst, eller jag ska försöka att snart gå upp och lägga mig. Jag längtar till imorgon, onsdagar är alltid bra dagar. jaja sleep tight!
Andy Summers

KURRE

image333
Slow Night, So Long - King of leon

Goodnight!


ibland så...

image332

Idag har jag varigt sjuk. Fast jag var nere på skolan innan och hämtade mitt tjocka block, så jag kunde plugga. Jag har en inlämning imorgon om något från medeltiden (sjukt KUL!! not.) jag valde mat från medeltiden, för att det är alltid lätt att skriva om mat. Alla äter ju liksom. Jag skulle på möte idag, men det blev inställt. Nu kollar jag på 100 höjdare och snart jag slänga mig i sängen och kolla på sex and the city. Jag fick en inbjudan till "Affärssinne bland svenska designers" av anders idag, som äger rum den 8 maj. Kommer bli kul, ska bara kolla om jag får ledigt jag tror att det är på en fredag nämligen. Ciao

fint

image331

Imorgon ska jag bli klar med min jacka har jag bestämt
Den kommer bli fin


RÄV

image330


Jag längatar till att min rävkrage är klar. Jag köpte ett helt räv skinn på Stengården för ett tag sedan men jag vill inte ha en hel räv liggandes över axeln. Så en underbar tjej i 3an Camilla, jobbar på Shedwins päls. Så jag frågade om hon kunde göra en krage av "äckel räven" som den kallas! och det ville hon.

Babyshambles - Lust of the libertines


RUNAWAY nuyorican soul

image324

Nuyorican Soul - Runaway

hair

image329


Idag vaknade jag vid 10 och sedan tog jag en dusch. Sen åkte jag till bäckäng, jag skulle träffa Emma men jag träffade Sandra istället. Emma var på mötte så jag väntade med henne. Sen träffade vi emmas mamma så gick vi och åt thaimat sen gick vi lite på stan, sen träffade jag natalie. Vi gick också lite på stan och nu är jag hemma, jag ska på info möte om ukm snart. Jag orkar inte det. Sjukt tråkigt. Men jag måste ju. pez

lika

image321

ÅHHH

image318



Idag syde jag de första prov plagget till den nya kollektionen idag. Det gick inte så bra. Eller det gick bra men jag kan inte kolla ifall den sitter bra eller inte, för det är stl. 36 på den. Imorgon ska jag till Svea och rita lite o hälsa på såklart. Imorgon kommer det bli en chill dag, jag ska ha på mig mina favorit jeans, dom är så himla sköna. Men man kan inte ha dom när det regnar och jag har hört att det ska bli fint väder imrogon. Jag har varigt o fikat med Sandra idag och köpt (måste ha tidningen) vilken säger jag inte. Det kommer bli en skön morgon imorgon, jag längtar efetr att få ta en skön dusch imorgon. Så skönt, Pez!

DANCE

image316

Igår följde jag med mamma till kinna, hon skulle på kundbesök och så tyckte hon att jag skulle följa med och kolla på tyg. Jag hittade lite snygga tyger som jag köpte, och så köpte jag en kavaj från lindex.. jag kollade efter den förra helgen i Göteborg men jag gav upp ganska snabbt. Men så fanns den i Kinna igår, så jag är glad. Jag lyckas alltid hitta det som jag vill ha på något sätt, jag älskar jakten efter något.
Idag bli det fest, mamma och anders är inte hemma och som vanligt passar vi på, hehe! Det kommer bli kul!



SKATE

Idag var jag på skate hallen och fotade när Tim och Karl åkte skateboard. Det var as najs, och så kom Sandra och Mickaela och hängde lite.. SK8 4 LIFE!




image314


Idag har det varigt en jätte bra dag. Onsdagar är alltid en jätte bra!