ALLA ÄLSKAR YNGVE-FREJ



Igår var jag i Göteborg med natta och sandra, jag skulle igentligen inte köpa något men så hittade jag de underbaraste skorna jag någonsin har sett från top shop så jag var tvungen att köpa dom. Det var jätte kul i spanien btw. Imorgon ska anna och natalie ha kräftskiva hos oss, dom skulle ha den hos anna igentligen men det blev andrade planer. Jag ska ha mina nya  skor imorgon. Jag har kommit på vad jag ska ha som projekt arbete, jag hoppas att det kommer att bli bra. Just nu väntar jag bara på att projerct rumway ska börja, jag har så otroligt tråkigt. Hej

KUNG fu CHEER



Jag åker.

ALLA 3



Imorgon ska jag kolla på Ramin och Andre när dom ska vara för band till Adam Tenstad. Jag lyckades hitta en jätte fin bh från trofe och lite mer underkläder på ullared idag. Jag köpte pärlor till emma, jag lovade att jag skulle köpa något till henne. På lördag åker jag bort i två veckor (kanske) jag har inte riktigt bestämt mig om jag ska åka än. Det skulle ju vara skönt att få komma bort lite, men jag vet inte riktigt om det är värt. Jag ska gå och lägga mig tidigt idag har jag bestämt, vi får väl se hur det kommer att gå. hehe. Sho sho!

OMAN



Nu sitter vi o kollar på the oman. David brukar säga att john var jätte lik honom när han var liten, det finns en jätte rolig bild på john när han är liten då han ser precis lika dan ut. Hehe men jag visar den en annan gång, plus att den här bilden på honom är mycket finare :) Imorgon där vi av till ullared. ROADTRIPS 4life! PEZ out.

PONGO



Me like. Rodarte.

OVER AND OUT



Nu är drinkarna slut nu ligger vi och kollar på the osbournes. David, john (john kom till sist, han cycklade hit) och anna kollar på film i davids rum.  Vi har haft jätte trevligt ikväll, men nu känner jag hur  helgen har tagit slut på mig och att jag håller på att bli sjuk. Men nu ska jag snart sova, solen börjar gå upp (precis som jag vill ha det). Goodnight.. eller ska man säga goodmorning starshine.

BAR at home


Den här helgen har varigt ganska galen, vi har haft fest här nästan varje dag. Det är så härligt när mamma och anders åker bort för det är alltid folk som sover här i flera dagar eller så kommer dom bara hit och hänger när dom känner för det. Vi är ett litet kollektiv. UNDERBART! Just nu sitter jag och bytter mellan Spin city och vh1 och natalie sitter i köket med david och anna  och driker drinkar.  Alla känner sig liksom som hemma här. På onsdag (eller imorgon) ska jag, sandra och preijde åka till  Ullared, jag har inte varigt  där på jätte länge. Det kommer bli kul. Well goodnight

FIESTA invitation



Jag såg att jag precis hade fått en invitation till bobo på fest på facebook. hehe I like! ska ta en dusch och byta kläder, sen är jag good to go.

ICE ICE BABY



idag har jag inte gjort någonting, jag har  tagit det lugnt hemma och bakat  citron paj.  Vi har planerat att nattbada eftersom att det har varigt så varmt idag. YES! I löve it.
bye bye

OOOHH!!


Jag fick precis världens bästa ide, jag måste se om det funkar att gör imorgon. Grattis till mig själv joy, jag trode att jag hade tappat min kreativa förmåga förevigt. Guess not!!

SILVER STONE



Nikka Costa

Alla känns bra nu jag väntar bara på att något ska hända, något kul.
Imorgon ska försöka få någon att åka till gällstad så jag kan handla lite.
FUN FUN FUN!