hola

jag sitter i  ksolan och väntar på att lektionen ska börja det är bara jag och en annna från den andra klassen här. Vi hade en läxa till idag som jag inte har gjort, man ska gör en analys om någon man känner som inte är lika gammal som en själv.
jag funderar bara på att hitta på någon så jag får gör lite som jag vill. man´ska designa en uppsättning åt den persinen. jag känner ingen som jag skulle vilja designa någon åt, inte just nu ialla fall.
insperations bild kommer med all säkerhet att behövas. jag känner en person som jag kanske skulle ta. jo han får det bli. eller sk ajag ta en tjej. fan va svårt. tänk om jag hade kommit på att jag skulle göra detta lite tidigare. jaja nu vet jag vem jag ska ta.

ty det är söndag..

söndagar är alltid söndagar. det går inte att vara pigg vad man än gör, man måste alltid plugga och man har det alltid som stökigast i sitt rum på söndagar.
Jag har så sjukt mycket att för nu känner jag, till visningen. Men det kommer att fixa sig. lite bilder från provingen:

det är bara lite smak prover för vad som kommer att visas. nu ska jag plugga lite och sen ska jag kanske städa mitt rum.
ciao

asså

enligt vecko revyns "vilken väska är du" test är jag...

"Chanel 2.55
Chlassy as hell, quilted, cool och skarp. Du kan ltt ge lite fel intryck med din guldkedjor. Du kan ibland uppfattas som kall, men framför allt är du SVINDYR - vilket innebär att folk antingen hatar eller älskar dig. Gemensamt för alla är dock att de alla avundas din svala, snygga, sofistikerade stil. Tänk på det när de ger dig en onda blickar i ryggen..."
NOT!! det var det dåligast testet resultatet jag har fått.

cold water

image234


damien rice - cold water

ho ho ho

idag kommer min kära morbror daniel hem från usa. han har varigt där i 2 år nu. Så jag måste skynda mig hem efter skolan för jag slutar så sent idag. jag har en engelska nu men jag har inget att göra så jag skriver lite i stället.







 Igår beställde jag färg till min klädning, svart ska den bli. bild kommer. jag hade en prvning i söndags med beata och allt passade jätte bra.

nu ska jag äta frukost.

Goodmorning star shine

Jag saknar att vakna sent en sommar dag av att solen lysser in på en. Simon and Garfunkel - Mrs.Robinson

0801162155

okej, jag har så j*vla mycjet att gör nu. 1 jag har bara sytt ett och ett halv halv plagg till visingen som kommer äga rum och i mars, så att nu måste jag ligga i om jag ska hinna. Men det kommer nog att gå SKIT bra.
Ibland så önskar jag abara att jag kunde sluta skolan nu så att jag får åka här i från snart.
Imorgon ska jag och Sandra ha en liten sy kväll, fett mysigt och det är precis som jag behöver. Tänkte gör lite skiser och kolla ut förger och faktiskt komma på ett tema som jag ska ha. Jag har kommit på själva grejen med att ha ett tema, man sätter en spärr på hur långt man kan gå men en kollektion som man ska göra. Det är ingen stor spärr men jag tror att man måste ha något att gå efter och man måste veta vart gränsen går så att inte blir total icke (hänga ihop). Jag är inte så bra på att formulera mig själv just nu. det får bli som det blir. jag håller på att göra en ny look till secret service med, jag har mycet på gång just nu. Allt skulle gå mycket bättre om jag har en anslags tavla. Jag måste ta och skaffa mig en. En snygg. Nu ska jag unna mig själv en god natts sömn och sedan en skön tidig morgon (not jag har aldrig vaknat tidigt) men jag kan väl försöka.
Jag har beställt tid med wille äntligen, snyggate killen i stan (våran herr model) bilder från provningen kommer att komma.
Puss och godnatt

smily - kom ihåg lista

Gnals Barkley  - smily faces
The Tough Alliance - somting special
Edith Paif - Milord
Edith Paif - padam padam
 Edith Paif - Les aments de Paris
Bob Dylan - Like a rolling stone
Justice - Genesis

smack!!

image230

-I´ll smack you whit my Christian Lauboutins!!

Jag har så himla tråkigt just nu. det är fredag "tror jag" jag är sjuk och jag har inget att göra.
Jag sitter typ bara här och lyssnar på musik och försöker hitta på något att göra som inte kräver så mycker fysiskt aktivitet. Finns det något sånt? Jag vill åka långt här i från nu och bara ta det lugnt och inte har något att bry sig om, men det kommer jag att göra snart! Kings of leon - Slow night, so long. Lyssnar jag på nu, har inte hört det sedan min ipod gick sönder och det var ett tag sen. Nu valde itunes Nina Simone - anit got no life, passar mig perfekt just nu.Men det är en underbra låt. Jag vill gå på konsert, vet inte vilken men jag är sugen. Spice girls skulle inte vara fel, får se om dom kommer. Jag vill shopa med, jag vill ha en plaser som jag hittade i går när jag köpte min klädning. Jag vill ha många saker. Vem vill inte ha det. Men jag går inte runt och tänker på det och jag pratar inte om det heller, helt meningslöst.


door

educatedhoodlum.bloggspot.com

rubrik

Nattens låt, Simon and Garfunkel - Feeling groovy

image229



monica

image228

"Hon hade stil, Monica Zetterlund. Hon var en av få svenskar som  kunde kombinera svenskheten
med något annat, något större. Hatten gör sitt till,  och så ljuset naturligtvis.
En tidlös bilda av en tidlös artist."

sickio

jag är fortfarde sjuk, inte lika sjuk som förut men sjuk nog. Så idag åkte jag ner på stan lite med min syster och jag köpte en klädning från american vintage. Att köpa något brukar inte hjälpa mot när jag typ är sjuk, men idag så gjorde det faktikst det. det var as gött o köpa något nytt.

Här kommer bilder på människor, musiker, fotografer, skådespelare, okända, modeller, folk in fashion, locals, konstnärer,,,


bilder som jag gillar.

asdfghjkl

image178I hate to say it, but happy new year.