YO!


3 models 4 2GO

Big CITY



Snart har vi apu igen.. panik, jag vill åk till sthlm igen. Men frågan är om jag får och om jag har tid att fixa en plats någonstans. Men den stora frågan är ju om jag får bo i lägenheten. Vi får se hur det blir med det, jag vill ju inte var någonstans här i Borås. Så vi får se, vi får se!

Utkast: ...


I want a new hairdo



Not

SLOW SNOW, SLOW WINTER!!



Snart blir det kallt, det är redan ganska kallt men snart blir det kallare. Dags att köpa vinterjacka och nya vinter skor, för ett tag sen sa jag att jag skulle ha samma vinterskor som jag hade förr året men jg har ändrt mig. Idag var andra i skolan, det har varigt ganska bra. Eller det har varigt bra, förutom en en Age lektion som vi hade idag. Jag ritade upp min kollektion idg också, känner mig redo och ganska duktig.

Du och jag



Mamma ska på mässa i Stockholm imorgon, tills på onsdag. Jag skulle ha förljt med, men jag fick inte. Mamma gillar inte att jag skulle ta ledigt från skolan. DAMN! Jag som ville så, åhh (suck).

SIGN IN!!



Är sjukt avensjuk på Natalie just nu, hon får vara i skolan och jag får vara hemma. Lite sick men asså,  jag saknar  skolan.

STUCKHULM



Stockholm näst. Jag har bestämt mig att jag ska  hitta en jätte fin liten lägenhet och jobb på ica typ.. ne jag vet inte vad jag vill jobba med. Men jag vill flytta dit i allafall. Men frågan är ju vad man ska jobba med asså, plugga kanske? hmm vad sak man göra med sitt liv efter skolan? Jag har börjat sammla på mig massa inredning EVIL! Man måste passa på medans man bor hemma liksom hehe.

PARTYPRESENT from PRADA


CRAWNED



Jag såg precis Rolling stones - miss you, fett bra, fett gammal, fett grym, fett fabulous. Simon och Garfunkel är också bra.

OSSIE CLARK.Raymond



1942-1996 "- en sen natt i Holland Park - en alldeles för tidig död till mötes, mördad av en gammal älskre."

Daniel Weiss.NORMAL!!



Hittade en ny fotograf idag Daniel Weiss, men jag vill inte lägga upp en bil. Jag tyckte inte att det var någon som passade. Sommaren hann knapast börja innan den var slut, sommaren är slut. Eller snart iallafall. Jag har inte äns badat i havet än, bara på mallis. Nästa vecka börjar skolan, jag längtar gansk amycket faktiskt. Det ska bli sjukt kul att träffa alla och se hur projektarbetet kommer att sluta. Nu är det snart dags att leta efter en vinter jaka, jag vet redan vilken jag vill ha. Nu gäller det bara att hitta dem. Men o andra sidan är det ganska långt kvar tills att det blir så kallt. Bye

the darjeeling limitedTHE MOONRIVER



The darjeeling limited = Bra film, mycket bra film

LANVIN



Fint

Tit


IIIII YES!



Idag köpte jag klädningen. Den är jätte underbar, jätte kort och jätte lila. Me like! Min kusin cajs fyllde 12 år idag och min andra kusin casper fyllde 14 år förra torsdagen så vi var där på kalas. Tänk när man var så ung, inte för att det var så längesen men man har ju förändrats så mycket att det känns som att det var en evighetsen. Imorgon ska det bli lite fint väder, jag har nämligen hört att det inte ska regna. Så det blir perfekt nu när jag ska ha på mig min nya klädinig imorgon.

I GOT SOUL



Jag glömde pyjamasen igår, jag köpte i pyjamas också. När jag var i köpenhamn köpte jag en underbar väst från zara som jag har velat ha jätte länge. So jay! Jag och natta kollar på project, jag älskar project. Jag blir alltid lika glad när jag får kolla på det. Underbart! Idag hittade jag en underbar klädning från filippa k som ska bli min imorgon.. snart börjar sex and the city. Helt perfekt kväll! hej hej

OPPSSS!




Min blogg fyllde 1 år för 2 månader sen. OPSS!
GRATTIS till mig oh min blogg (i efterskott)

CHINA




Jag har blivigt så oerhört trött på den tiden, jag sover jätte länge. Jag ska försöka gå upp tidigare den här veckan. Idag köpte jag en vit tröja, en bh och en skjorta från h&m. Jag och mamma skulle köpa lampor till mitt rum igentligen men vi köpte kläder istället. Imorgon ska jag vara med emma, vi har typ inte träffats sedan hon fyllde 18. CIAO

LAUNCH



älskar nikes nya rekalm

D&J


Köpenhamn var jätte bra. Idag ska jag bara ta det lugnt hemma.. imorgon tror jag att jag ska åka till falkenberg till min mosters stuga och ta det ännu mer lugnt. SKÖNT!

oscar delarenta



I love you Oscar! - DeLarenta

2NIGHTcampbell



Imorgon kanske jag ska åka till malmö o sova där över atten för att senare åka till köpenhams modevecka som jag gör varje år. Men det kronglar lite så jag kanske inte kan åka, men jag hoppas på det. Idag började jag tänka på balen och vilken kläding som vill ha, jag har alltid varigt ganska säker på hur den ska se ut men idag ändrade jag mig. och ja har alltid planerat att ha bara låta mitt hår växa så att jag får ett jätte stort afro. Men nu vill jag ha en tiara istället, eller inte en tiara utan en liknande "tiara" som naomi campbell hade på sin på en visning. UNDERBART! Ja, nu ska jag kolla på film och sedan sova och vänta på beskedet om jag får åka eller inte, jag hoppas det. Det kommer bli bra i år. Hej hej

GUIDE



Idag kände jag att det var dags för mig att åka här ifrån. Jag ska försöka få mamma att köpa en resa till sthlm till mig. Jag känner att det är dags att komma bort lite nu igen. Det är så underbart att vara i sthlm på sommaren, man behöver inte bry sig om så mycket om saker som man behöver här hemma. På lördag ska jag på kräftskiva hos Mathilda i varberg, hon och Wille ska ha den tillsammans. Jag ska ha mina nya skor då.. iiiiiii, jag längtar! jaja nu ska jag kolla på resan till melonia om jag kan hitta den. CIAO