Today

image325

Idag har jag varigt på stan och köpt lp skivor med Emma. Jag är nöjd, hittade en Johnny Cash, Patti Smith och en jazz skiva.. och Emma köpte Håkan nya skiva, jag tycker inte alls att den var bra, jag hade hoppats på något mycket bättre.. Imorgon bitti ska jag till Göteborg med mig själv och kolla på lite prover. Provingen idag gick nästan som planerat, det kronglade med två tjejer så jag blev tvungen att hitta ersättare, men jag hittade bara en och det var allt som behövdes. Det kommer nog att bli riktigt bra på söndag. Hoppas jag!

100


image304

The Roots - The Seeds

10 DAYS 2 GO

Låt klart. Modeler klart. Kläder klart. Proving inte klart.

image303

Terry Richardson

HIDE

image301

BEACH PARTY



image300

Kollektion nr. 2 är klart ritad, är riktigt nöjd. Nu ska allt få ett mönster, prov sys provas och sedan kolla på tyger. Jag vet vilka tyger som jag vill vi, nu ska jag bara hitta dom. Joseph Szabo. jag sa försöka göra detta så fort som möjligt, men det är jobbgt när man är sjuk oh inte kan göra det i skolan. Allt är så mycket lättare där. Jag ska vissa kollektionen för Sid innan jag gör något med, Sid is the boss. eller kanske inte. han har sagt att jag får bestäma allt men jag vill gärna vissa llt för honom först.
Well... ciao

blå



Lite goa smakprover av visningen på snygg yngve beata.

TOWN

Imorgon är det sista dagen på apun, det är ganska tråkigt. Jag kommer sakna det. Att slippa vara i skolan ett tag men ändå göra något. SKÖNT! imorgon ska vi ha proving, hoppas att det går bättre den här gången. Men det tror jag. jag hoppas att sandra kan komma med, det blir mycket roligare då, oh jag behöver henne där. Sommaren är snart här igen.. det kommer bli en bra sommar.


image294

POOLPARTY

image292image293

belive me Natalie

image291

next David Hockney

image289image290

made



RICHARD AVEDON!

STEVE MCQUEEN

image271

27 dagar kvart. det är inte mycket kvar att göra men det lilla som är kvar gör mig sjukt stressad. men samtidigt vet jag att allt kommer att gå ihop till slut.


marcello vs. pete

                                               image270                                                         image269

the strokes





image267